Новини

Понеделник, 05 Септември 2016

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ММА НА 24 СЕПТЕМВРИ В АРЕНА АРМЕЕЦ

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ММА НА 24 СЕПТЕМВРИ В АРЕНА АРМЕЕЦ

На 24 септември от 9:00 сутринта в тренировъчната зала на Арена Армеец в гр. София, ще се проведе Държавно първенство по ММА (за аматьори) за всички възрастови групи (деца, кадети, юноши, мъже и жени).


Първенството се явява и Квалификация за определяне на Националния отбор (мъже/жени), който ще участва на Европейското първенство в Прага, Чехия през Ноември.
 

"Календарът на Българска Федерация по ММА до края на годината е наситен с доста национални и международни събития," съобщи председателят на БФММА, Станислав Недков. "На 24 Септември освен Държавното първенство, БФММА е съорганизатор и партньор на две от от най-големите организации, занимаващи се с бойни спортове в света - Abu Dhabi Warriors и Elite Boxing и заедно ще организираме най-мащабното ММА събитие правено досега у нас. Ще дадем шанс на 5 български бойци да бъдат част от това състезание и за тях ще бъде огромна възможност да покажат на какво са способни на промоутъри, мачмейкъри, спонсори и фенове в цял свят, където състезанието ще бъде излъчвано от няколко световни спортни канала. 

Освен това по време на Държавното първенство ще бъдат определени и националните отбори във всички възрастови групи, които ще вземат участие на предстоящите Балканско първенство през Октомври в Тирана, Албания) и Европейско първенство Ноември месец в Прага, Чехия! До края на годината БФММА ще организира и още няколко профи гали."

С това 24 септември се превръща в истински празник за любителите на бойните спортове. През целия ден битките от Държавното първенство по ММА могат да се гледат на живо в тренировъчната зала безплатно от 9:00 сутринта.

От 19:30 в голямата зала на Арена Армеец стартира смесената бойна гала -  ММА състезанието "Road to Abu Dhabi" и муайтай турнирът "Elite Fight Night 7", които гостуват в София. Билетите са вече в продажба и са по 20 лв в мрежата на Тикетпро.
 

Последни новини

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА    За участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел     „Българска Федерация по ММА” БУЛСТАТ: 176659577    Със седалище и адрес на управление:    гр. София 1 000, ул.…

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

Българска федерация по ММА организира Държавно първенство за всички възрастови групи (12-13, 14-15, 16-17, 18+ годишни). Първенството ще се проведе на 10.03.2019 г. (неделя) в гр. Шумен, зала "Арена Шумен" с начален час 09:00 ч. ВХОД СВОБОДЕН!…

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел "Българска Федерация по ММА"

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

  Българската Федерация по ММА огранизира    * Държавно първенство по ММА на 4.02.2017 г. в град Стара Загора (всички възрастови групи) - начало 9:30 ч.    * Професионална гала вечер- начало 18:00 ч. 

A PHP Error was encountered

Severity: 4096

Message: Object of class CI_Loader could not be converted to string

Filename: news/item_tpl.php

Line Number: 45