Новини

Неделя, 10 Юли 2016

Трима български бойци на финал на Световното в Лас Вегас

Трима български бойци на финал на Световното в Лас Вегас

Продължава страхотното представяне на бойците ни на Световното първенство по ММА в Лас Вегас !
Нашите състезатели спечелиха 3 от 4 полуфинални битки в предпоследния състезателен ден!
Място на финалите в неделя първа си извоюва Европейската ни шампионка в кат.52кг Александра Тончева след като буквално премаза Raluca Dinescu (ROU) и принуди съдията да прекрати двубоя в средата на втория рунд. На финала Алекс излиза срещу Aleksandra Rola (POL).
Втори в клетката излезе Фердун Османов, който след убедителна и красива игра надделя над Przemysław Tokarz (POL) и грабна победата с 3-0 съдийски гласа. В спор за световната титла Ферди ще се изправи срещу Pieter Roedulf Roets (ZAF).
Тенчо Караенев (93кг) надделя по категоричен начин над Jaakko Honkasalo (FIN) с 3-0 съдийски гласа и на финала ще трябва да победи Matthew Sheehan (IRL), за да подобри класирането си от миналото световно първенство, на което стана вицешампион.
Европейският ни шампион в тежка категория (120кг) Даниел Гълъбаров според мнозина непристрастни експерти бе ощетен в сблъсъка си с Allan Guichard (FRA). След на пръв поглед равностойна, но с лек превес в тънките моменти за нашия боец битка, съдиите все пак отсъдиха победа за неговия опонент с 2-1 гласа, като лишиха Дани в рамките само на няколко месеца да стане и Световен шампион.
Събота е почивен ден на Световното първенство, заради провеждането в Лас Вегас на UFC 200! В неделя победоносния поход на нашите бойци, с който те пишат история продължава 

Последни новини

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА    За участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел     „Българска Федерация по ММА” БУЛСТАТ: 176659577    Със седалище и адрес на управление:    гр. София 1 000, ул.…

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

Българска федерация по ММА организира Държавно първенство за всички възрастови групи (12-13, 14-15, 16-17, 18+ годишни). Първенството ще се проведе на 10.03.2019 г. (неделя) в гр. Шумен, зала "Арена Шумен" с начален час 09:00 ч. ВХОД СВОБОДЕН!…

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел "Българска Федерация по ММА"

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

  Българската Федерация по ММА огранизира    * Държавно първенство по ММА на 4.02.2017 г. в град Стара Загора (всички възрастови групи) - начало 9:30 ч.    * Професионална гала вечер- начало 18:00 ч. 

A PHP Error was encountered

Severity: 4096

Message: Object of class CI_Loader could not be converted to string

Filename: news/item_tpl.php

Line Number: 45